Nejnovější recenze ze sekce Kalendáře
kvalitní zboží
Kalendář je krásně ilustrovaný a, řekla bych, uklidňující, inspirativní
splńuje očekávání
splněna představa
NOTIQUE Týdenní rodinný plánovací s háčkem 30 × 21 cm 2025
Přidáno: 10. listopadu 2024
(naposledy upraveno 10. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
- malý stolní kalendář, který ocení hlavně milovníci koní, protože jsou v něm hezké fotografie koní, i s názvy jednotlivých plemen koní. Mini kalendář patří mezi levnější stolní kalendář. Byla to dobrá koupě. Hodí se pro každou příležitost.
malý stolní kalendář s velmi hezkými barevnými fotografiemi
- velmi hezký stolní kalendář pro pamětníky na rok 2025 s černobílými fotografiemi známých herců a osobností černobílého plátna. Kalendář pro pamětníky si kupuji každý rok a nikdy mě s jeho obsahem jeho tvůrce pan Aleš Cibulka nezklamal. Kalendář pro pamětníky se hodí pro každou příležitost a funguje přesně tak, jak jsem očekávala a mnohdy mě i mile překvapí.
Kalendář pro pamětníky se hodí pro každou příležitost. Jen je někdy těžké ho sehnat.
cena
pekne obrazky
Mám pěkný dárek pro příbuzné
- Přehlednost, hezké fotografie
- Nemám výhrady
- Malá velikost v poměru k ceně
Kalendář je opravdu hodně veliký, takže potřebuje okolo sebe prostor, aby mohl vyniknout. Tématem všech obrazů jsou samozřejmě ženy. Mucha je miloval a byly věčným tématem jeho děl. Tyhle ženy ještě nejsou černě zvýrazněné jako ty jeho nejznámější z pozdější doby, kdy sloužily reklamě. Jsou méně okoukané, jemné a přitažlivé. Vřele doporučuji všem, kteří mají Alfonse Muchu rádi tak jako já. Zklamaní určitě nebudou.
Kalendář obsahuje akvarely z různých míst na zemi. Z volné přírody, měst, domů i uliček. Jsou půvabné tak jako akvarely umí být. Vyjadřují nálady, pocity a třeba i vůně. Tyto jsou velmi povedené a krásné. Jsou pro lidi s fantazií, citlivé a vnímavé. Vřele doporučuji.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »